WEGENS TECHNISCHE PROBLEMEN ZIJN WE MOMENTEEL NIET TELEFONISCH BEREIKBAAR. WE BLIJVEN OPEN. WELKOM IN ONZE WINKEL! 

Een fietsverzekering afsluiten? Dat kan bij T&O Bikes!

Je hebt net met veel plezier en weloverwogen een nieuwe fiets gekocht en kan vanaf nu heerlijk en onbezorgd kilometers maken! Maar ben je wel zeker dat je dit helemaal zorgeloos kan? Wat als je fiets gestolen wordt of er schade is aan je fiets? 

Schade aan je fiets, of erger nog fietsdiefstal, is niet altijd te voorkomen. Als je dit toch overkomt, wil je natuurlijk snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van T&O Bikes. We zorgen dat je na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo ben je verzekert van onbezorgd fietsplezier! 

Met onze fietsverzekeringen kan je zowel fietsen als E-bikes verzekeren. Er zijn twee verzekeringspakketten: 

  • Een diefstalverzekering die dekking biedt bij diefstal.
    Is je fiets gestolen? Doe dan aangifte bij de politie en kom met het procesverbaal naar T&O Bikes. Wij helpen je verder, zodat je snel weer op pad kan met een nieuwe of gelijkaardige fiets of E-bike. 
  • Een Omniumverzekering die naast diefstal ook schade aan uw fiets dekt. 
    Ben je tegen een paaltje gereden, is je fiets gevallen of is uw fiets beschadigd door vandalisme? Kom met uw beschadigde fiets naar T&O bikes. Wij herstellen je fiets volledig. Als je fiets niet meer hersteld kan worden krijg je natuurlijk een nieuwe, gelijkaardige fiets of E-bike. Bij deze verzekering is er standaard ook fietsbijstand in Europa inbegrepen. Kom je in Europa ergens met pech stil te staan of is je fiets gestolen? Neem contact op met onze alarmcentrale en ze zullen jou en je fiets zo snel mogelijk ophalen en terugbrengen naar het begin van je fietsrit. 

Je kan je fiets voor één jaar vezekeringen. Daarna wordt de verzekering jaarlijks verlengd tot maximaal vijf jaar. Er is een opzegtermijn van drie maanden. 

Graag meer info over het afsluiten van een fietsverzekering? Fiets binnen in onze winkel!

Related Post

dec. 10, 2019
nov. 26, 2019
nov. 20, 2019
nov. 13, 2019